Melyik banknál nyissak számlát ahhoz, ha otthonról sokat szeretnék utalgatni kis sösszegeket? Melyik a legkedvezőbb, amelyik nem von le sokat?
Második lennék!
Azt még nem mondtam, de fontos, hogy nézz körbe a környéken, hogy mi a bank-kínálat. Esetleg menj be érdeklődni vagy nézz körbe a honlapjukon.
Én is a KH-t aakrtam javasolni :-)
E-bankolós számlát nyitsz, max. 500 Ft leeht szerintem, kb. És annyit utalsz, amenyit akarsz, ingyenes.
A Westwern Union-t szerintem felejtsd el. Nem csak mert horribilis díjai vannak (a bankoknál jóval magasabb), hanem kényelmetlenebb is (mindig be kell csattogni, ha be akarsz fizetni, Te pedig azt írtad otthonról szeretnél).
A K&H nem rossz, de van hasonló (fix havidíjért korlátlan utalás) csomagja az UniCreditnek, Raiffeisennek, Citibanknak is. Szerintem az sem mellékes, hogy van-e a közeledben fiókjuk.
Drága: olvass!
A KH-nál e-bankos szolgáltatást kérjetek a férjed számlájára.
A havidíj az eddigi 2-300 Ft-ról 5-600 Ft-ra nő és cserébe TELJESEN ingyen utalsz onnantól kezdve otthonról!
Tehát ez lenne számodra a tökéletes, csaknem ingyenes megoldás!
Én ugyanezt tettem, ugyanezen okból (gyerekeknek vásárolok a neten és a férjemnek volt ott eleve számlája).
Nagyon kényelmes és 2-300 Ft plussz díjért cserébe. Ennél jobbat nehezen találsz, de tényleg a neten nézz körbe a bankok honlapján.
Azóta én átálltam a közüzemi számlákkal is: havonta leolvasom, neten bediktálom az adatokat, megküldik a számlát és neten keresztül kiegyenlítem utalással. Én ellenőrzök mindent, nem ők vonogatnak kényük-kedvük szerint... ÉS tök ingyen, székben ülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!