Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hová tűnt a fizetésem a...

Hová tűnt a fizetésem a számlámról?

Figyelt kérdés
A német sparkassenel vagyok, bnommel csinaltattunk két számlát, kiküldték egy héten belül a kártyánkat, annyi különbséggel, h neki küldtek pin kodot nekem nem. Bementem elmeséltem, mondták, hogy küldenek másik kártyát. Kiküldtek új pin kodot, uj kártyát is két nap különbséggel. Majd most a meki 2-án adta a fizu papirt általába 5. v 6. a fizetésnap, és a bnomet levettük. Majd berakom a kártyám, kiirja h nincs elegendo összeg, megnézem 19euro 76 cent van rajta. Mégis hogyan? egy cégnél dolgozunk, csak ő a város másik felében, de ugyanaz az étteremlánc, (sieberer restaurant). Ja és a fő kérdés, tegnap ebayen rendeltem fényképezőt, 53 euroért, és az holnap már érkezik. Hogy tudta az e bay levenni a pénzem ha csak 19 volt rajta? Nem lehetett több. Megnézettem a kártyát a bankban és érdekes, hogy azon kivul hogy én utaltam 67 eurot a bodylab sportcentrumnak, meg hogy a fitness terem 20 eurot levett a kártyámrol, semmi változást nem mutatott. Azt sem, hogy tegnap este 53 ért rendeltem a fényképezőt... akkor mégis hogy? Miért nincs ott a folyamatokban, de az sincs ott, h valaki lenyult volna két heti fizetésem kb 560 eurot.. elvileg ha bankkártyám cserélődik azt mondta a német nő bent, hogy a számlaszámom marad.. de az is érdekes hogy az új bankkártyám nem fogadta el az új pin kodot, csak a régit.. megnéztem a pin kodos papirt és a régi pin kodos papiron van az a kártyaszám ami az új kártyámon van..érdkees.. ez egy rejtély?!
2014. dec. 10. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
normális emberek felhívják a telefonos ügyfélszolgálatot és érdeklődnek, nem egy összefüggéstelen zagyvaságot írnak ki a gyk-ra...
2014. dec. 10. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Mióta dolgozol a munkahelyeden? Kaptál már valaha fizetést? Ők is elírhatták a számlaszámod a rendszerben, először velük kellene tisztázni, hogy utaltak-e egyáltalán, illetve hogy jó helyre küldték-e a pénzt. Ha ott stimmel minden, akkor meg irány a bank, hogy mi történhetett.
2014. dec. 10. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:

a valószínűbb, hogy sosem érkezett meg a fizetésed, nem az, hogy eltűnt. nincs internetes hozzáférésed a számládhoz, hogy meg tudnád nézni a pénzmozgásokat?

szóval inkább azt kéne megkérdezned a bankban, hogy megérkezett-e valaha is a fizetésed.

2014. dec. 11. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!