Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankkártya késedelmes átvételé...

Bankkártya késedelmes átvételénél kell plusszpénzt fizetni?

Figyelt kérdés

kb. 6 hónapja nyitottam számlát az OTP-nél, de nem volt szükségem a kártyára így "elfelejtettem" értemenni.

Ilyenkor lehet valami gond?

2010. febr. 1. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen. Amikor elkészül a bankkártyád,küldenek egy levelet,melyben tájékoztatnak arról,hogy átveheted a bankfiókban,illetve a levélben benne van az is,hogy ha nem veszed át,havonta mennyiért terhelik meg a számládat.

Sőt,ha nem is használtad a számlád,nem ment rá pénz,akkor 6 hónap óta már biztos jó minuszban van. De erről is kellett volna,hogy kapjál értesítést!

2010. febr. 3. 23:09
 2/2 anonim válasza:

Az Otp úgy működik hogy ha nem használod a kártyád nem küldenek levelet. Tudom mert az öcsém is így járt.

Elvileg 30 nap után díjat kell fizetned. de kérdezd meg az otp-t 06/1 3666666 a telszámuk.

2010. febr. 5. 08:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!