Pontosan, hogy is van? Jött utalás PayPal-on keresztül. Ez automatikusan jóváíródik a számlámon?
ugye hogy nem okosabb lett volna elobb elolvasni a "paypal hasznalat" cimszavakra gugli altal talalt eredmenyeket?!!?!
Ha van PP szamlad es kapsz penzt, az a PP egyenlegeden szerepel, amit online vasarlassal elkolthetsz, pl. eBayen.
Ha hozzarendeled a bankszamlaszamodat a PP szamlahoz, akkor a withdraw menu alatt talalod azt, hogy a PP egyenlegen levo penzt at tudd utalni a bankszamlara. Ez 2 munkanapot vesz igenybe.
Hogy az OTP fog e neked jelenzi vagy sem, azt mi honnan tudjuk, nem a mi OTPnk...
Szerintem az ilyen emberek, akik már rögtön az első válaszadásnál kötekednek, azok nem normálisak! Soha nem tudtam megérteni több mint 40 év alatt, hogy minek kell rögtön elsőre ítélkezni, kiosztani, minősíteni valakit!
Nem tudok angolul!!! Ezért tettem fel a kérdést, ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!