Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakáshitelt szeretnék felvenni...

Lakáshitelt szeretnék felvenni felújításra. Otp-nél találtam kedvező hitelt.1.5-millióra lenne szükségem. De ezt a pénzt csak pl. járólapra, festésre, ablakcserére lehet felhasznéálni?

Figyelt kérdés
Üres a ház,amit szeretnék felújítani és kellene például konyhabútor,szekrénysor stb
2014. nov. 10. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, az OTP-nél a felújítási hitelt valóban csak felújításra költheted, a bútor ebbe nem tartozik bele.

Kb mennyit ér most az ingatlan, amit szeretnél felújítani és hol van? Ezt azért kérdezem, mert lenne ötletem, hogyan tudsz jelzálog alapú felújítási hitelből akár bútort is venni, de ehhez kellenek majd még adatok.

2014. nov. 10. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Bútor is beletartozik, ha beépitett. Sőt minden ami oda van "csavarozva" a lakáshoz, beépitett konyhai gép ilyesmi.
2014. nov. 10. 18:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Az ingatlan ára most 4-5 millió ft között van.

Akkor például egy beépített konyhabútort elvileg vehetek majd ebből a pénzből? nem igazán vagyok tisztában a dolgokkal,azért érdeklődöm itt mielőtt a bankba vissza mennék.

2014. nov. 10. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy OTP-s felújítási hitelnél a beépített bútorok nem jók, az csak a fundás hiteleknél lenne elszámolható költség.

Sajnos az ingatlan nagyon kis értékű, így nem merek "ötletelni".

2014. nov. 10. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!