Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » PayPalhoz szerettem volna...

PayPalhoz szerettem volna adni a Takarékszövetkezetes bakkártyámat, de ezt írta ki a végén. (lent) Mi lehet a baj? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Ez alapján csináltam mindent.

[link]

2014. nov. 9. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem alkalmas a kártyád online fizetésre
2014. nov. 9. 13:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mit tudok csinálni? Lehet valahogy befizetni pénztárnál?
2014. nov. 9. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:

A bankkártyád nem alkalmas internetes fizetésre.

Viszont vannak olyan kártyák is amiket a bank úgy ad ki hogy internetes fizetésre alkalmas de a PP nem fogadja el.

Ilyenkor érdemes inkább MC hitelkártyát kérni a banktól.

Szólj priviben mennyit szeretnél fizetni a PP-vel vagy esetleg hol és megcsinálom az enyémmel ha érdekel.

Lehet még külső cégen is befizetni a PP számládra (aszem szlovák cég) de nagyon sok a jutalék.

2014. nov. 9. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
-(Ja, közben értelmeztem is a kérdésedet :) ) előző vagyok ha van már számlád hozzárendelve akkor onnan is tudsz ráutalni.
2014. nov. 9. 20:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Hol találom az utaláshoz szükséges adatokat? :)
2014. nov. 10. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
PP-->számla feltöltése-->átutalással, és ott az adatok
2014. nov. 10. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Angol platformom van. :(
2014. nov. 10. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
My Account->Top Up-->Top Up Account (in a few days)
2014. nov. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!