Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy férhetnénk a pénzünkhöz?

Hogy férhetnénk a pénzünkhöz?

Figyelt kérdés
Jan.eleje óta van netbank hozzáférésem a Takarékszövetkezetes számlánkhoz. Legnagyobb meglepetésemre ma előbukkant egy 12 éve lekötött betétkönyv száma! A baj csak az,hogy én még nem is ismertem a férjem, mikor ezt lekötötte, Ő pedig nem emlékszik. A Betétkönyv tuti nincs meg. Én rendezem az iratokat, tudnék róla. A takarékban csak akkor adják ki a pénzt, ha visszük a könyvet. Van valami megoldás, hogy felvehessük a pénzt?
2010. jan. 25. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez attól is lehet hogy a hanyag takarékos nem szüntette meg a betétkönyvet, lehet már rég megszüntetését kérték, de nem törölték. Menj be a takarékba és kérdezd meg.
2010. jan. 25. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem lett megszüntetve, van rajta pénz, ami 12 éve kamatozik. Nem túl sok, de 2 csekket mondjuk betakarna.
2010. jan. 25. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:
egy közjegyzőt keressetek meg, neki joga van egy megsemmisítési eljárást lefolytatni (pl ha elveszett egy értékpapír), és igazolást kiadni. Persze ennek költsége van - mérlegelni kell.
2010. jan. 26. 08:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!