15 éves vagyok. Olyan bank/számlát/kártyát/ szeretnék, amit fel tudok használni PayPal-hoz! Tudnátok segíteni?
Szeretnék egy bankszámlát nyitni valahol, amit össze tudnék kötni a PayPal fiókommal. Hol tudnám ezt megtenni? Melyik bankot ajánlanátok, és milyen "csomagot"(vagy nem tudom hogy hívják :D) válasszak? Úgy tudom, hogy az OTP Junior nem jó hozzá. Esetleg máshol, másik "csomag"? Vagy egyéb ötlet?
Ui.: eBay-hez kéne...
(Aki azzal jönne, hogy nem lehet 18 év alatt PayPal-t meg eBay-t használni, az legyen szíves, és ne is szóljon hzzá! Köszi!)
A segítséget előre is köszönöm! :)
(Aki azzal jönne, hogy nem lehet 18 év alatt PayPal-t meg eBay-t használni, az legyen szíves, és ne is szóljon hzzá! Köszi!)
Pedig nem lehet es mivel a kartyad alapjan azonnal rajonnek, igy marhara mindegy is.
Ide:"1.2 Eligibility. To be eligible to use the PayPal Services, you must be at least 18 years old or higher based on the age of majority in your jurisdiction, and a resident of one of the countries listed on the PayPal Worldwide page."
Nem ajánlom én se hogy csinálj !
Szüleiddel beszéld meg inkább hogy rendelnél ezt azt..
Ebay és paypal is írja hogy 18 év alatt nem regisztrálhatsz..
Ha van valami kérdésed irj privátot.
Fogd már föl, ha nem vagy 18, akkor még semmit se csinálhatsz... Ha vagy már 18 akkor már mindent csinálhatsz... Várj a ***** 18. szülinapodig és megnyílik előtted a világ... Addig meg számold a kib.... napokat.
Kérd meg valami 18+ haverodat, hogy küldjön efy kis pénzt paypalra te, majd készpénzzel visszaadod.
Ez direkt összeesküvés világszintű, mert akkor minden fiatal neten vásárolna, mert átlag 5-10szer olcsóbb és ez nagy hazai bevételkiesést eredményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!