OTP-s netes átutulasnál ezt a hibaüzenetet írja ki. Mi a probléma? FONTOS!
Figyelt kérdés
Utalni szeretnék neten keresztül Junior kártyával, de ezt írja ki a Visszajelzés menüpontnál: "Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szerződés beállításai alapján kizárólag az űrlapok használatával történő tranzakciók indítása engedélyezett." Most mi a teendő? Nem igazán értem. Én csak rámentem az Utalások menüpontra, ott a Belföldi forint átutalásra. Itt azt írja, az Űrlapok menüpontnál, hogy " Ehhez a tranzakció típushoz nincs rögzített űrlap."2014. okt. 15. 11:16
2/4 A kérdező kommentje:
Hogyan? Bocsi, ez lesz az első utalásom.
2014. okt. 15. 11:55
3/4 Koplárovics Béci válasza:
Kb 2 éve kötelező az OTP banknál az SMS-alapú azonosítás tranzakcióknál (vagy belépésnél). Ha ez nincs, akkor gyakorlatilag csak annyit tudsz megnézni, hogy mennyi az egyenleged. Az erre vonatkozó szerződést a bankban lehet megcsinálni. Az SMS nélkül amúgy űrlapot sem tudsz rögzíteni. Ugyanis egy sikeres utalást lehetne elmenteni űrlapként.
4/4 anonim válasza:
Szia nekem is ugyanez a problémám. Valahogy sikerült megoldanod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!