Lehet-e paypassal 5000 forint felett fizetni?
Figyelt kérdés
Azt írják, hogyha 5000 felett akar valaki paypassal fizetni, akkor be fogja kérni a terminál a pin kódot.
Én kipróbáltam, BKK automatából vettem 9500 forintos bérletet paypassal odacsipogtam, bekérte a PIN-t aztán viszont "kérem várjon..." és semmi. Ezután valami timeout után megszakadt a vásárlás.
Végül újrapróbálkozás után hagyományos kártyabedugós módszerrel fizettem ki.
Tehát ez azt jelenti, hogy 5000 felett érintés nélkül még pin megadásával sem lehet paypassal fizetni? Vagy a terminál egyszerűen arra várt, hogy újra odaérintsem a kártyát vagy bedugjam az olvasóba? Nem volt nyilvánvaló.
Valakinek van több tapasztalata ezzel? Egy hete kaptam a kártyát és csak próbálgatom a képességeit. :)
2014. okt. 11. 10:49
1/2 anonim válasza:
Lehet, csak kéri a PIN kódot. Nem kell újra odatenni, és berakni sem. Ez valószínűleg a terminál hibája volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!