Találtam az interneten devizahitel kalkulátort. Tudnátok segíteni abban hogy a kezelési költség éves szinten adatot hogy tudom kiszámolni?
Én azt javaslom, fundamentát nyiss, majd rajtuk keresztül vegyél fel hitelt. Mi most kötöttünk, 3.630.000ft-ot fogunk felvenni, és 63hónapig fogunk fixen 39.633ft-ot fizetni a hitelbe, +20.000 a megtakarítási számlára, vagyis végül 3.756.879ft-ot fizetünk vissza. Vagyis kb. 130.000ft lesz a kamat ÖSSZESEN. :)
Ha Baranyai vagy, tudok segíteni, hogy hogy megy :)
20.06-os, azért ez nem egészen így van, hiszen kötöttél két db 20.000Ft-os 5 éves Fundamentát, amire befizettél nyitási költségként kb 61.000Ft-ot. Majd fizettél értékbecslést és tullapot 24.000Ft+6.680Ft, közjegyzőt kb 30.000Ft, jelzálog bejegyzést 12.600Ft, majd folyósítási jutalékot, 54.450Ft.
Ha ezt a hitelt nem a Fundamentánál vetted volna fel, akkor is élvezhetted volna a 30% állami támogatást, a részletek szintén végig fixek lennének, csak épp nem kellett volna fizetned ennyi kezdeti költséget. Így az összköltség ma már 0-ára is kihozható 5 éves futamidővel.
Kérdező, a bank nem a kezelési költséget fogja visszatéríteni, hanem az árfolyamrést, ami a vételi-eladási ár különbség (ez bankonként eltérő volt, nem szerepel a szerződésedben) és az esetleges kamatemelésekből adódó többlet költségeidet.
Szerintem nincs olyan kalkulátor a neten, amivel csak megközelítőleg ezt ki lehetne számolni, hiszen a bankok össze-vissza emeltek kamatot.
" Majd fizettél értékbecslést és tullapot..." stbstb. Miért, szerinted ezt máshol nem kell???
számlanyitási díjat 1x fizettem 36.000ft-ot, az állami támogatásom meg 312e ft... vagyis összevetve 276,000ft-al lett több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!