Mennyi idő a bankon belüli átutalás? Hétfőn elutaltak nekem egy összeget otp-ből, és még mindig nem kaptam meg. Otp-s vagyok én is. Ilyen létezik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 11:52
1/8 anonim válasza:
De sokszor volt már ez a kérdés is.
Ha személyesen a bankban intézte az átutalást, akkor azonnal megtörténik a jóváírás. Ha netbankon vagy telebankon keresztül, akkor 2-3 munkanap.
2/8 A kérdező kommentje:
nem netbankos vagy hasonló átutalás, hanem átutalási megbízás. Amit a bankban kell kitölteni.
Hétfőn ez megtörtént, láttam is az átutalási megbízás szelvényét. És a pénz még mindig nem érkezett meg. Nem kis összegről van szó, ezért kérdezem, hátha tudtok okosat mondani, hogy mit csináljak...
2010. jan. 21. 12:05
3/8 anonim válasza:
Hát akkor ellenőrizzétek a számlaszámot
4/8 A kérdező kommentje:
megtörtént... név, számlaszám, minden stimmel. Ma bemegyek a bankba, bár nemtudom, érdemes-e...
2010. jan. 21. 12:12
5/8 anonim válasza:
Hát akkor irány a bank, ha minden stimmel, akkor nem tudom a bank miért bénázik.
de megmondom én ezért váltottam az OTPről másikra, mert nagyon kockák voltak.
6/8 anonim válasza:
Bankon belül egyből teljesülnie kellene a megbízásnak (bankon kívülre is csak 1 munkanap, ha időben beadta). Itt tényleg valami geb@sz lehet, javaslom az utaló kérdezzen rá inkább az OTP-nél.
7/8 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Lehet, hogy nem volt fedezet a számlán ahonnan az utalás történt volna. A kitöltött papír semmit sem ér, ha nincs pénz a számlán...
8/8 anonim válasza:
Igen,az OTP-nél ez simán megtörténhet!Be kell menni hozzájuk.A legszemetebb bank az összes között.Én is hasonló történetek miatt falcoltam le tőlük.Az is érdekes,hogy tegnap óta egy OTP alkalmazott sem válaszolt. Mit is mondhatott volna?.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!