Mennyire nehéz bankárnak tanulni és mennyit fizetnek, (tól-től kb)?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, egy jo gimnáziumba járok, és a banki szektoron gondolkodok, ott kéne majd tovább tanulni, Fel kell venni fakokat(faukltáció) is már... Matekból jo vagyok, középfokúm is van,(angol) hova kell ahhoz járni h bankár legyek?2014. szept. 21. 17:52
1/3 anonim válasza:
Végezz pénzügy számvitelt aztán vannak fizetős sulik a bankárképzőn, amiket érdemes megcsinálni.
2/3 anonim válasza:
Közgazdasági egyetemre kell menni (lehetőleg Corvinus). Jó pozícióba kerülni elég nehéz, de nem lehetetlen. Egy központban dolgozó középvezető olyan bruttó 1 milliót kereshet vagy többet.
3/3 anonim válasza:
Szia! Attól is függ, hogy hol akarsz dolgozni? Ha BP-en központba, akkor nem árt ha a legjobb egyetemen végeztél... + elvégeztél valamilyen fizetős bankár képzést. Vidéken azért nem nézik annyira, elég ha a helyi egyetemen végeztél közgázon. Amit ajánlok, hogy mondjuk egyetem alatt menjél egy egy pénzügyi ügyintéző okj-re. Ezzel viszonylag könnyen be tudsz kerülni egy bankhoz, nem fogsz sokat keresni de lesz tapasztalatod és belülről könnyebb feljebb jutni szerintem. Főleg ha közben képzed magad. Egyébként van rá lehetőség, hogy a bank fizesse a képsézeket, amelyek elég dárgák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!