Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kapok banki ingatlanvásárlási...

Kapok banki ingatlanvásárlási hitelt az e-mailben részletezett feltételekkel?

Figyelt kérdés
A részleteket e-mailben írnám meg, segítséget kérek hozzáértőktől.
2010. jan. 19. 20:28
 1/4 A kérdező kommentje:

Néhány részlet:

Egy párom nevén lévő ház, mely eladása után és az anyukájának vásárolandó lakás után 9 millió forint készpénz marad az ingatlan megvásárlására (budapesti, vagy Dunaharasztiban lévő ingatlan).

Ő hitelt nem tud felvenni. Én közalkalmazott vagyok, 18 éve folyamatos munkaviszonnyal, jelenleg kb. 120 000 Ft-os netto keresettel, 26 600 Ft családi pótlékkal, 50 000 Ft gyerektartással (két gyerek után) és 0 tartozással.

6-7 millió forintot vennék föl. Az ingatlan közös tulajdonba kerülne. Van-e esély , hogy kapok hitelt, 9 millió önrésszel 6-7 milliót és mennyi lenne hozzávetőleg a havi törlesztőrészlet kb. 20 évre?

Köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 19. 20:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Már nem is kell e-mailben részleteznem:)

Ingatlanfedezetnek ott lenne a párommal közösen megvásárlandó ingatlan, valamint a párom nevén lévő másik lakás,amit anyukájának vesz, kb. 6-7 millió forintért.

2010. jan. 19. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen jók az esélyeid, csak sokat kell menned ahhoz, hogy jó hitelt vegyél fel.

Jó hitel alatt értem azt, amivel százezreket spórolsz a visszafizetés időtartama alatt, mert figyelembe vesznek Téged.

Sajnos hiába mész be egy olyan helyre, ami azt hirdeti, hogy több bank ajánlatai közül választhatsz, mert azt nyomatják, ami után több jutalékot kapnak.

Én az Axánál vagyok személyes pénzügyi tanácsadó, de nem ajánlom látatlanul, mert nem mindnkinek jó. (Azért még nálunk van az egyetlen fizethető forint alapú hitel :)

Szóval minden ember és minden helyzet és hitel más és más és ha jót akarsz magadnak, magad érdeklődsz minden banknál.

A PSZÁF honlapján negyedévenként leadják, hogy melyek a problémás bankok, akik nem világosítják fel rendesen a hitelfelvevőket, utánna pedig az apróbetűk miatt hozzák őket lehetetlen helyzetbe. (Mi ebben is jó helyen állunk az Axával - sajnos)

2010. jan. 20. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. jan. 20. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!