Mi az a Diákhitel Direkt szerződés?
Kitöltöttem a diákhitel direkt oldalon a hiteligénylési lapot, amit meg is kaptam emailben csak még nem nyomtattam ki.
most kaptam a diákhiteltől egy emailt, hogy
"
Kérjük, hogy rendelkezése érvényessége érdekében a társaságunkhoz be nem érkezet és az alábbiakban megjelölt
adatlap/nyomtatvány kitöltöt és kinyomtatot példányát levelünk kézhezvételétől számítot 8 napon belül személyesen eljárva
pótolja a www.diakhitel.hu honlapon megjelölt átvevőhelyeken. Az adatlap/nyomtatvány pótlása érdekében kérjük,
személyazonosításra alkalmas okmány legyen Önnél!
Hiányzó adatlap/nyomtatvány: Hiteligénylési adatlap, Kölcsönszerződés, Diákhitel Direkt szerződés"
Megvan a hiteligénylési adatlap, amit kitöltöttem online és a kölcsönszerződés, de MI AZ A DIÁKHITEL DIREKT SZERZŐDLS? ez vmi külön lap?? mert nekem sehova nincs ilyen irva amit kitöltöttem h diákhitel direkt szerződés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!