Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Kocsit szeretnék venni. Még a szüleim által összegyűjtött pénz van a bankban ami 500 ezer Ft. Én kb 1 éve spórolok, havi 20-30 körül raktam félre így van nekem is 300 ezrem, tehát összesen 800.Vegyek fel hitelt és a bankban lévő pénzem maradjon ott, vagy vegyem ki onnan azt és a törlesztőrészlet helyett pótolgassam vissza? Így elsőre az utóbbi tűnik hasznosabbnak, de nem látok bele a dolgokba, így remélem tzdtok segíteni.2014. szept. 14. 11:31
1/3 anonim válasza:
Semmiképpen se vegyél fel hitelt, ha csak nincs 500e-1m Ft havi jövedelmed... :D
2/3 anonim válasza:
Jelenleg 20-30e-t tudsz félrerakni. Ez azt jelenti nem tudnál ennél magasabb havi törlesztőt sem fizetni... ilyen hitel meg nem igen van.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Bár most a havi jövedelmem kissé megemelkedett, de ugye ez manapság kissé bizonytalan, akkor azt mondjátok szeritnetek is inkább a banki pénzem vegyem ki?
2014. szept. 14. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!