Hogy is van az otp junior kártya?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen kártyát csinálni és akkor hogy is működik ez csak utalni lehet rá vagy valahogy a készpénzt is rá tudod tenni ha rá tudod akkor hol?2014. szept. 11. 16:14
1/4 anonim válasza:
Természetesen készpénzt is lehet befizetni, az OTP Bank bármelyik fiókjában, illetve bizonyos ATM-eken van borítékos befizetés, csak annak pár nap az átfutási ideje, míg az előbbi a befizetés pillanatában jóváíródik.
2/4 A kérdező kommentje:
És ez a borítékos hogy van mert sajnos faluban lakok és ott nincsen otp?
2014. szept. 12. 14:02
3/4 anonim válasza:
Akkor valószínűleg olyan automata sincs, ami tud borítékos befizetést. Sőt, falun szerintem OTP-automata sincs. Muszáj bemenni, ha készpénzt akarsz befizetni. Vagy kérj meg valakit, hogy készpénz fejében utalja át a számládra.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem otp automata van de szerintem nem borítékos de kb 10Km re van egy város ahol viszont van otp
2014. szept. 12. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!