Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha otp-s számláról utaltam...

Ha otp-s számláról utaltam k&h-s számlára, ez nekem miért került 430ft-ba?

Figyelt kérdés
Ha azonos bankhoz utalok akkor ingyen van, mondjuk otp-ről otp-re? Vagy az utalás mindig pénzbe kerül?
2010. jan. 18. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
minden esetben van utalási költség, csak nem mindig ugyanannyi. azonos bankba utalni a legolcsóbb, de lehet olyan is, hogy a bank azt kínálja, hogy ingyenes saját hálózatán belül utalni.
2010. jan. 18. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert az OTP az egyik legdrágább bank. Ott húzza le az ügyfeleket, ahol csak tudja. Mindenért horribilis díjakat számol fel. Nem is értem, hogy miért vannak még emberek, akik az OTP-nél vezettetik a folyószámlájukat.

Persze minden pénzbe kerül, de más bankoknál jóval kedvezőbbek a költségek.

Keress másik bankot! Főleg, ha esetleg sokszor utalsz.

2010. jan. 18. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
A számlaszerződésedtől függ. Nekem ingyenes minden utalás, de figyeltem is rá, hogy így legyen amikor megkötöttem a szerződést. És nem OTP-s. Nézd meg a szerződésed. (És valóban az OTP a legdrágább bank)
2010. jan. 18. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert az OTP drága, ha nem akarsz ennyit fizetni, akkor válts bankot, én már váltottam.
2010. jan. 18. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, ha nem OTP, akkor melyik?
2010. jan. 18. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Én Unicredit-es vagyok. Havi 499 Ft-ért Netbankom van (Non-Stop számlacsomag). Semmiért nem fizetek pluszban. Tehát korlátlan átutalás, beszedési megbízás, ha én kapok pénzt, azért sem számolnak fel külön tranzakciós díjat. Havi 2x ingyen vehetek fel kp-t bármilyen automatából.

Hasonló számlacsomagok vannak a CIB-nél, Raiffeisennél, Budapest Banknál, stb. Érdemes végigolvasgatni a kondíciós listáikat és kiválasztani a legmegfelelőbbet.

2010. jan. 18. 15:01
 7/8 anonim válasza:
Mert kereskedelmi bankok közötti utalás átfut a Jegybankon keresztül és miden pénzbe kerül amúgy is:D
2010. jan. 18. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem Cibezz számlám van, de a CIB többi számlája is jóval kedvezőbb az OTP-nél. Illetve az OTP-nél szerintem bármelyik jobb.
2010. jan. 18. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!