Ha a bankok tényleg átváltják a devizahiteleket forintra akkor azzal miért járnak jól az emberek?
Figyelt kérdés
Pl: Ha valaki 140-150 Ft-os svájci frank árfolyamon vett fel hitelt évekkel ezelőtt, miért jár jól ha most átváltják neki 260-on? Vagy valamilyen kedvezőbb árfolyamon váltják át? Az lenne a legjárhatóbb út ha megkérdeznék az adóst át akarj-e váltani, mert szerintem már ettől nem sokkal lehet rosszabb az árfolyam mint most.2014. szept. 2. 18:13
1/11 anonim válasza:
Csak annyi a hasznuk, hogy az árfolyamváltozás ezután nem lesz hatással a hitelükre. De a Fidesz azt akarja, hogy középárfolyamon, vagy a régi árfolyamon váltsák át.
A különbözetet esetleg az állam fizeti, annak az adójából, aki nem vett fel könnyelműen hitelt.
2/11 anonim válasza:
Hala az egnek hogy kulfoldon adozom.
3/11 anonim válasza:
"szerintem már ettől nem sokkal lehet rosszabb az árfolyam mint most"
én ebben nem bíznék a helyedben, főleg most, hogy az ukrán helyzet miatt, bármikor romolhat a ft.
4/11 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ez a kérdés úgy ostobaság ahogy van. Én nem égettem volna magamat azzal hogy még ki is emelem.
5/11 anonim válasza:
Semmivel. Most így kampányolnak, hogy majd kedvező árfolyamon lehet átváltani, de ez nem lesz így vagy ha igen, akkor csak rosszabul jár mindenki mert az egyenlő az államcsőddel.
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, akkor rajtam kívül a másik 4 válaszoló is égette magát. Ajánlom neked az "ujjazástól lehetek terhes?" kategóriát. Talán ott találsz hasonló gondolkodású embereket. A többieknek köszönöm a válaszát..
2014. szept. 4. 21:37
7/11 anonim válasza:
Azon túl hogy még fogalmazás szempontjából sem a kérdésre válaszoltak, nem égették túlzottan magukat, mivel amit leírtak az néhol helytálló.
8/11 anonim válasza:
Majd ha egyszer többet akarsz tudni a világról, ne elégedj meg olyan válasszal, ami a te véleményedet erősítik, de a legjobb az lenne ha már eleve normálisan tennéd fel a kérdést.
9/11 A kérdező kommentje:
Én meg a helyedben megpróbálnék úgy leírni egy mondatot, hogy az igét megfelelően ragozom benne. Én ezzel lezártnak tekintem a felém irányuló kommunikációdat azzal,hogy
:"okosabb enged szamár meg szenved!". Ma este nyugodtabban alszom majd tudván hogy rajtad kívül mindenki égeti magát. :)
2014. szept. 5. 13:33
10/11 anonim válasza:
Én meg örülök hogy nyugodtabban alszol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!