Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha a bankok tényleg átváltják...

Ha a bankok tényleg átváltják a devizahiteleket forintra akkor azzal miért járnak jól az emberek?

Figyelt kérdés
Pl: Ha valaki 140-150 Ft-os svájci frank árfolyamon vett fel hitelt évekkel ezelőtt, miért jár jól ha most átváltják neki 260-on? Vagy valamilyen kedvezőbb árfolyamon váltják át? Az lenne a legjárhatóbb út ha megkérdeznék az adóst át akarj-e váltani, mert szerintem már ettől nem sokkal lehet rosszabb az árfolyam mint most.
2014. szept. 2. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Csak annyi a hasznuk, hogy az árfolyamváltozás ezután nem lesz hatással a hitelükre. De a Fidesz azt akarja, hogy középárfolyamon, vagy a régi árfolyamon váltsák át.

A különbözetet esetleg az állam fizeti, annak az adójából, aki nem vett fel könnyelműen hitelt.

2014. szept. 2. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Hala az egnek hogy kulfoldon adozom.
2014. szept. 2. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem már ettől nem sokkal lehet rosszabb az árfolyam mint most"

én ebben nem bíznék a helyedben, főleg most, hogy az ukrán helyzet miatt, bármikor romolhat a ft.

2014. szept. 2. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Már ne is haragudj, de ez a kérdés úgy ostobaság ahogy van. Én nem égettem volna magamat azzal hogy még ki is emelem.
2014. szept. 4. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmivel. Most így kampányolnak, hogy majd kedvező árfolyamon lehet átváltani, de ez nem lesz így vagy ha igen, akkor csak rosszabul jár mindenki mert az egyenlő az államcsőddel.
2014. szept. 4. 16:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, akkor rajtam kívül a másik 4 válaszoló is égette magát. Ajánlom neked az "ujjazástól lehetek terhes?" kategóriát. Talán ott találsz hasonló gondolkodású embereket. A többieknek köszönöm a válaszát..
2014. szept. 4. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Azon túl hogy még fogalmazás szempontjából sem a kérdésre válaszoltak, nem égették túlzottan magukat, mivel amit leírtak az néhol helytálló.
2014. szept. 5. 01:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Majd ha egyszer többet akarsz tudni a világról, ne elégedj meg olyan válasszal, ami a te véleményedet erősítik, de a legjobb az lenne ha már eleve normálisan tennéd fel a kérdést.
2014. szept. 5. 01:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Én meg a helyedben megpróbálnék úgy leírni egy mondatot, hogy az igét megfelelően ragozom benne. Én ezzel lezártnak tekintem a felém irányuló kommunikációdat azzal,hogy

:"okosabb enged szamár meg szenved!". Ma este nyugodtabban alszom majd tudván hogy rajtad kívül mindenki égeti magát. :)

2014. szept. 5. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én meg örülök hogy nyugodtabban alszol. :)
2014. szept. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!