Ha valaki utal nekem pénzt neten és leprintscreeneli hogy elküldte a pénzt. Azt már nem lehet visszavonni ugye?
Változó. Ráadásul egy fényképet simán lehet manipulálni.
Én megvárnám a helyedben, amíg megérkezik a pénz, 4 órán belül úgyis oda kell érnie.
Nyilván a 4 óra a banki munkaidő alattra vonatkozik, tehát ha hétvégén vagy munkaidő után küldi, akkor értelemszerűen csak másnapra (vagy hétfőre) érkezik meg.
Ráadásul ezek alapján hétvégén küldte el, tehát egyelőre nem teljesült a megbízás, vagyis gond nélkül vissza lehet vonni.
Nem tudom mennyi pénzt vársz és hogy kivel üzletelsz, de én mindenképpen megvárnám, amíg a megérkezik a pénz a számládra.
# 5:
"Ráadásul ezek alapján hétvégén küldte el, tehát egyelőre nem teljesült a megbízás, vagyis gond nélkül vissza lehet vonni."
Azért ez sok banknál nem vonható vissza gond nélkül, csak az ügyfélszolgálat bevonásával és gyakran díj ellenében.
5. vagyok
Jó, lehet hogy nem gond nélkül (bár eléggé bankfüggő a dolog), de tekintettel arra, hogy valószínűleg nem ment még el a pénz, ezért - majdnem biztosan - visszavonható.
Lényeg, hogy meg kell várni, amíg megjön a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!