OTP bankszámlán hogy lehet beállítani, hogy ne 0-ig, hanem -5000ig fel lehessen használni a bankszámlán levő pénzösszeget?
nem ismerem nagyon az ilyen kártyaadósságokat de sok helyen valami olyasmit olvastam hogy ha nem fizeted vissza a hónap végéig az adósságot akkor többerezer forint "büntetést" szabnak ki talán olyan 14 ezerről olvastam + plussz büntetőkamat az adósságra meg ilyesmik..
sok embernek a pár ezer forintos kártyaadósságból félmilliós adósság lett...
te nem hitelkártyáról írsz, hanem a bankszámládról, amiről kártyával tudsz pénzt levenni, vagy fizetni vele. A számlához adnak egy hitelkeretet. Ennek függvényében felhasználhatod, tehát mínuszba megy a számlád. Viszont, amikor jön rá a kereseted, vagy bármilyen összeg, levonják azonnal a mínuszt. Én így használom évek óta a számlámat.Megjön a pénzem és kiveszem ami jött. A számla meg szépen az engedélyezett mínusz összeggel várja, hogy jöjjön a következő bevételem. Persze, amikor megkapja az ember az első hitel keretet, azt nem kötelező felvenned egyben.
menj be a bankba és csináld meg az A hiteledet a számládra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!