Hogy van ez a fundamenta hitel?
Sziasztok!
Jelenleg albérletben lakom Budapesten, viszont a bérleti díjak nagyon magasak.
A fizetésem elég jónak mondható, 420 bruttó és egyéb havi bevételeim is vannak.
Lehetőség lenne arra, hogy önerő nélkül, esetleg pótfedezet bevonásával a Fundamenta alapból 8 millió hitelt folyósítson lakásvásárlásra?
Nekem megérné, mert a sajátomra költök, mellette a hitelre többet fizetnék, mint így a fundamentába.
Valóban, a fundamentánál csak addig számít a tájékoztatás, amíg szerződöl velük. Kicsit hasonlít a katonai eskühöz, előtte kifli, tej-méz, hazaszeretet, utána meg vigyázzállás üvöltözés, kényszermunka, szivatás :D
Nagy szerencse hogy én csak azért kötöttem mert egy ismerősömnek kellett még egy szerződés valami bónuszhoz, róla csak azért nem mondok semmi csúnyát, mert anyámról nem illik.
Konkrétan lehülyézett az ügyintéző, mikor az ügyintézési menetükre hivatkozva felmondtam a szerződést, szerencse hogy nem voltam a hiteljükre szorulva. Azért nem panaszoltam be, mert olyannak néz ki, aki harminc tanúval bizonyította volna hogy rátámadtam, és az a harminc mind rokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!