Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vaterán licitáltam egy könyvre...

Vaterán licitáltam egy könyvre és a pénzt is átutaltam, de a könyv eddig NEM JÖTT MEG?!

Figyelt kérdés

Átutaltam a pénzt a bankszámlájára az eladónak vagy 3 hete,de idáig semmi híre a könyvnek.

Az eladó bizonygatja hogy feladta a könyvet és azt is mondta hogy a pénz már a számláján van.

A postán balfäszoskodnak vagy az eladó hülyít?

Mi a teedndő?

2014. aug. 26. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Eladó hülyít. Több int 1000 adásvételen vagyon túl, és sosem volt olyan, hogy egy csomagom eltűnt volna. Leghosszabb kézbesítési idő 5 nap volt.
2014. aug. 26. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Pedig több száz pozitív visszajelzése van.

Mindössze 1 negatív visszajelzése van.

Lehet hogy ez lesz a második?

Ezek után visszakaphatom a pénzem?

2014. aug. 26. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
kérd el a nyomonkövetési számot és kérdezz rá a postán, hol a pakkod
2014. aug. 26. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha ajánlott küldeményként kérted, és az eladó úgy is postázta !!), akkor az eladó a feladóvevény birtokában elmehet a postára (csak kb.3 hét után !!) és reklamálhat. Ha nem ajánlottan kéred vagy ő nem ajánlottként adta fel, akkor pech.
2014. szept. 1. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:
írj neki felszólító levelet, hogy adja fel, különben jelented a vaterán, hogy szélhámoskodik. ha ajánlottan adta fel a terméket, akkor meg email-ben küldje át neked a feladási szelvény fotóját. sok a szélhámos a vaterán. aki 98%-os értékelés alatt van attól nem érdemes vásárolni. rizikós.
2014. szept. 1. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
"Ha ajánlott küldeményként kérted, és az eladó úgy is postázta !!), akkor az eladó a feladóvevény birtokában elmehet a postára (csak kb.3 hét után !!) és reklamálhat. Ha nem ajánlottan kéred vagy ő nem ajánlottként adta fel, akkor pech." nem tudja nem ajánlottként feladni a nem szabvány levelet, a posta legutolsó áfsz-e tiltja
2014. szept. 1. 21:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Írt egy mailt hogy elkeverte a könyvet és az enyémet elfelejtette feladni és esküdött hogy ilyen még nem történt vele.

Több ezer pozitív visszajelzés mellett mindössze 1 negatív visszajelzése van,szóval nem néz ki link alaknak.

Kíváncsi vagyok,hogy jönni fog-e a csomag.

2014. szept. 2. 07:42
 8/9 anonim válasza:
22%
Vatera nem megbizható!
2014. szept. 2. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor ha nemtalálja meg a könyved akkor kérd vissza a pénzed ha nem adja jelentsd a vaterának ! Tudod ilyen elöre utalos dolgok nem megbizhatók meg látatlanba vásárolni jobb személyesen például jofogás olx
2014. okt. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!