Ali1548 kérdése:
Most érkezett meg a Junior bankkártyám, és nem tudom hogy hogyan utalhatnék valaki más bankszámlájára pénzt? Help!
Figyelt kérdés
Egy ismerőstől rendeltem egy pólót, amit postán küldene, és a pénzt át szeretném utalni a bankszámlájára.. Ha lehetséges neten, mert nem akarok csak ezért bankba menni. Viszont nem tudom hogy kell, ezért kéne a segítség..2014. aug. 26. 13:06
1/3 anonim válasza:
Ha kötöttél otp direktet (internetbank), akkor tudsz interneten utalni. Ha nem, akkor a bankban.
2/3 A kérdező kommentje:
Rámentem az OTP oldalára, és kér azonosítót. Oda mit írjak?
2014. aug. 26. 13:54
3/3 anonim válasza:
Nekem is OTP Junior számlám van:) Szóval, mikor a bankszámládat csináltattad, elvileg szerződést kötöttél a bankkal, amiről másolatot is kaptál, ha minden igaz. Ezen van rajta az azonosító is. Egyébként a múltkor személyesen utaltam át, ez kb. +500 Ft. Interneten olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!