Devízasegítség?
Figyelt kérdés
Találtam a net-en egy olyan szervezetet,aki segíteni a bedőlt devízahitelem megoldásában.Első körben 20.000ft-ot kell fizetni "adomány" címén.Mi a véleményetek????
Devízasegítség Békés viharsarok.Van valakinek tapasztalata a szervezettel kapcsolatban???
2014. aug. 24. 16:40
1/4 anonim válasza:
Ha fizetni kell, akkor az átverés.
2/4 anonim válasza:
Szerintem kamu.
Egyébként nem hiszem, hogy túl sokat tudnának segíteni. Volt egy 2 oldalú jogviszony közted és a bank között, aminek te nem tettél eleget. Ezáltal a bank a jogos követeléseit érvényesítheti.
3/4 anonim válasza:
Kamu. Még ha írnátok egy szerződést és ez lenne a megbízási díj, akkor sem biztos, hogy javasolnám, de adományként ez 100% lehúzás.
4/4 anonim válasza:
Szia, én is segítek, nekem csak 10.000 forintot kell küldeni!
Jobban megéri!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!