Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha megszuntetem a bankszamlam...

Ha megszuntetem a bankszamlam (es meg van rajta penz), azt csak kiadjak nekem ugy megszunteteskor, vagy pedig felszamolnak erte keszpenzfelveteli dijat?

Figyelt kérdés

2014. aug. 24. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
úgy szüntesd meg, hogy nulla pénz legyen rajta, hogy te tartozzál még a havi díjával a számlának
2014. aug. 24. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
azt befizeted nekik
2014. aug. 24. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
amikor bemész megszüntetni
2014. aug. 24. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írta, a megszüntetéskor ne legyen rajta pénz, előtte utald el. Én Raiffeisen számlát szüntettem meg úgy, hogy rajta maradt kb. 500 forint, ami megszüntetéskor a bank nyeresége lett, mert magasabb lett volna a pénztári kifizetés díja.
2014. aug. 24. 13:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Az en trukkom az lenne hogy igy ingyenesen vehetnek fel keszpenzt 150 ezer forint felett. Szamlat nyitok, megszuntetem, szamlat nyitok, megszuntetem..
2014. aug. 24. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:
De akkor smucigok.....:S
2014. aug. 24. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:

ezek férgek,

mert aki megszünteti, ellopják tőle a pár száz forintját, mert csórikám úgy hiszi, hogy ne legyen tartozása és rajta hagy valamennyit biztonságból, hogy ne legyen probléma. ezt lopják el tőle

férgek egytől egyik minden baankos

2014. aug. 25. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:
A megszüntetés nem kp-felvétel... Nem tudom, melyik bank számol fel azért díjat, mert elviszed a jogos tulajdonodat a köztetek lévő szerződés felmondásával, de ez egész biztos jogellenes.
2014. aug. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!