OTP Junior számlacsomaggal mennyi készpénzt vehetek fel?
kártyáról annyit vehetsz fel naponta amekkora összeg a limitben meg van határozva
személyesen a banknál bármennyit, akár az összes pénzt a a számládról felveheted, de ha nagy összegről van szó akkor előtte be kell jelentened a bankban talán 1-2 nappal előtte.
Ez egyáltalán nem igaz, a limit a bankkártyára vonatkozik (ha teszem azt, 2 kártyád van, akkor mindkettőre lehet különböző limit). Ha bemész, hogy te most készpénzt szeretnél felvenni, és igazolod a személyazonosságodat, bármennyit felvehetsz, amennyi a számlán van - persze ha kiskorú vagy, lehetnek ebben korlátozások.
Azt nem tudom, honnan veszed, hogy 100 ezer forint a maximum beállítható limit. Annyira nem néztem utána, de szerintem ez hülyeség - megint csak kivétel, ha kiskorú vagy.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Egyébként próbáltam át állítani és utána is néztem utána. Annál a bankkártyánál, ami nekem van 100.000 Ft a maxmimum beállítható limit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!