Hogy kell bankszámlát nyitni?
Vazzeg, nem lehetsz ennyire h.lye....
Menj be es jatszd el,hogy szamlat nyitsz. Mikor az alairasra kerul a sor, mondd, hogy bocsi, meggondoltam magam.
Sokkal jobb lesz sajat egyszeru fejeddel megtapasztalni, hogy hogyan es mikent, mint hogy vadidegen GYIK irkalok novellaba kezdjenek a bankszamlanyitas titkos reszleteit illetoen!
Én a kérdést egyáltalán nem tartom hülyének.
Egy újszülöttnek minden vicc új...
Biztosan sokan megtapasztaltuk már, hogy egy agyonszabályozott országban nem annyira tuti, hogy mindent olyan egyszerűen meg lehet oldani, mint ahogy mi gondoljuk. Ezért érdeklődik előre a kérdező. Az mondjuk biztosan logikusabb lett volna, ha magát a bankot kérdezi meg, és nem olyan embereket, akik fent vannak itt, ezen a helyen, ahol az "amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!" szlogen a lényeg.
Ha nem akarsz válaszolni kedves lehülyéző, vagy nem tetszik a kérdés, akkor minek vagy itt?
Kedves Kérdező!
Nem tudom, hogy hogyan kell bankszámlát nyitni, még sose volt olyanom. De engem is érdekelne, mert nekem is szükségem lesz rá, ezért megkérdeztem:
18 éven felüli nyithat számlát, személyi igazolvány, lakcímkártya kell hozzá, egyes helyeken adóazonosító jelet is kérnek. 18 év alattit Anyuka vagy Apuka kísérje el, hogy számlát tudjon nyitni. Az a bank, ahol én megkérdeztem, ezt az információt adta. Lehet, hogy más banknál más a módi...:)
Köszönöm az első és az utolsó választ... :)
Többieknek meg... Ezért lennék lezüllött meg h*lye?! Tehetek én arról, hogy nem volt szükségem eddig az életemben bankszámlára, most pedig inkább itt megkérdezem, hogy s mint fog zajlani, illetve milyen papírok kellenek hozzá? Ezekhez a hivatalos ügyekhez ugyanis mindenféle papírt kell vinni, és jobb előre tudni. De én kérek elnézést, hogy meg mertem kérdeztem ezt... Valóban egy értelmetlen h*lye vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!