Ha online fizetek be valamit (nem bankon keresztül), akkor arról hogyan szerezhetek átutalási bizonylatot?
Figyelt kérdés
Rendeltem Vaterán egy kondibérletet (kuponos), azonmód ki is fizettem online, a pénz le lett vonva, viszont én erről semmilyen e-mailt nem kaptam, csak arról hogy megrendeltem, valamint egy azonosító számot. Írtam e-mailt, hogy akkor hogy vehetem át a bérletet, és azt a választ kaptam hogy kell átutalási bizonylat róla, amit viszont nem tudom honnan szerezhetnék. El kell mennem a bankba és ott adnak, vagy micsoda?2014. aug. 14. 21:18
1/5 anonim válasza:
Hogy fizetted ki? Online hogy lehet nem bankon keresztül?
2/5 A kérdező kommentje:
[link] Ezen keresztül, csak a bankkártyámon lévő számokat kérték el és már le is vonta a pénzt.
2014. aug. 14. 21:34
3/5 anonim válasza:
A Vaterán? Szerintem ott nem lehet online fizetni, mondjuk mindegy is, ha belépsz a netbankba, akkor a számlatörténetben az adott tranzakciót ki tudod nyomtatni.
4/5 A kérdező kommentje:
De nem tudok belépni mert nincs accountom, tehát a végső kérdésem az lenne, hogy a bankban kapok-e ilyen bizonylatot?
2014. aug. 14. 22:56
5/5 anonim válasza:
Kaphatsz, de az pénzbe fog kerülni. Jobban jársz ha igényelsz netbankot, vagy megvárod, hogy kipostázzák a havi számlakivonatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!