Volt már valaki hasonló helyzetben PayPalnál? Mit tudnátok ajánlani?
Most regisztráltam magamat paypalra és utalni szerettem volna rá pénzt,az OTP junior számlámról! Mivel nem tudtam,hogy hogyan is töltsem ki ott a rubrikákat így egy mintát néztem, a közleménybe a "Transfer ID"-emet kellett volna beírni, de én a minta alapján azt írtam, hogy "Transfer ID" majd miután elküldtem a pénzt vettem észre,hogy bakker, oda mást kellett volna!
Én úgy gondoltam,hogy írok a paypalnak,hogy elírtam és nem-e lehetne, hogy oda küldjék nekem a pénzt vagy vissza küldik ilyenkor aki utalta,mert nem tudják a Transder ID-et?
Én egyszer nem arról a számláról utaltam PayPal-re pénzt, ami a PP fiókomhoz volt kötve. Írtam az ügyfélszolgálatuknak, hogy küldjék vissza. Meg kellett adni a kártya- és számlaadatokat, ahonnan a pénz utalva lett, és pár hét múlva visszautalták.
Az egyetlen baj ezzel a procedúrával, hogy elég lassú. A megadott adatok alapján kell kiválogatniuk a sok utalás közül, hogy melyiket kell visszautalniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!