Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Leszeretném kötni a pénzemet....

Leszeretném kötni a pénzemet. CIB bank? (többi lent)

Figyelt kérdés
A CIB (Szlovákiai megfelelőjénél-VUB bank) van a pénzem.Itt szeretnék valami lekötést vagy befektetést.Csak nem tudom, hogy melyik lenne a legideálisabb.Sajnos szlovák fórumon nem tudok segítséget kérni (mivelhogy a szlovák internetes közösség/ fórumok a béka segge alatt van.)Lényeg számomra a minimális 3%-os hozam.(küldtek ilyen prospektust amiből választhatok különböző portfóliók közül)Nekem az AM Active Magnifica volt első pillantásra szimpatikus, de nem sokat konyítok az ilyen dolgokhoz.Esetleg ha valaki ért hozzá és tudna tanácsot adni, vagy szlovákiai és már rég 1 viszonylag fix hozamú lekötése van, esetleg a CIB banknál is van ilyen (fent említett összeállítás) és tudná véleményezni, annak nagyon örülnék.Lényegében minden infó jól jön.
2014. aug. 4. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
3% fix hozamot forintra sem fogsz kapni, nem hogy euróra.
2014. aug. 4. 15:19
 2/3 A kérdező kommentje:
2 éve kaptam.Gondoltam h hagyom is rajta a pénzt.Erre ezen az éven már csak 1% volt, ami szerintem nevetségesen kevés.
2014. aug. 4. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem kötném le, attól függően, hogy mennyi pénzed van befektetném valamibe.
2014. aug. 4. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!