Mit tegyek? A volt párom édesanyját, , zaklatja" a végrehajtó, hogy felnyittatják a lakást (ezt a levelet tegnap kaptam), és viszik azt ami az én nevemen van, úgy hogy én oda soha nem voltam bejelentkezve!
Ha kis összegről van szó, akkor talán érdemes lenne kifizetni, egy 6000 Ft-os tartozást eleve nem kellett volna hagyni ennyire elfajulni.
Ha nem tudsz fizetni, akkor írj egy tértivevényes levelet a végrehajtónak, melyben tájékoztatod, hogy az adott cím nem lakcímed, soha nem is volt az, ezért tartózkodjon a jogsértő intézkedéstől. Ezt el lehet küldeni az illetékes bíróságnak is, mint végrehajtási kifogást, bár akkor illetéket kell fizetni.
1: A végrehajtó nem törhet be egy lakásba. Csak meg akar félemlíteni, amiért már önmagában büntethető.
2: Ha nem az exé a tartozás, ezt írja meg a behajtónak. Ha utána nem szállnak le róla, tegyen feljelentést a levél feladóvényével a kezében.
Ezek nagy darab barmok, addig érzik nyeregben magukat, amíg 50 kilós nőket fenyegetnek. Nekem anyám hasonló esetben azt mondta a csókának, ha be mer jönni, hasbalövi. (Nincs fegyverünk, a fellépés számít.) Hirtelen azonnal megtalálták, hova költözött az előző tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!