Unicreditnél kp befizetésnél az utolsó 8 számból (17-24) 1-et kifelejtettem. (3 0 helyett csak 2-t írtam). Megérkezik-e a számlára a pénz, (nem tudom ellenőrizni) vissza tudom kérni, ill. újra befizetni? Odaveszhetett? A befizetési másolat megvan.
3 számsorból áll a bankszámla, (hazai)
az első a bankot azonosítja, a második a számlát, a 3. az alszámlát, ha van, ha nincs, akkor soksok 0.
Így szerintem ezzel nem lesz gond, de ha gondolod, akkor a célbankot hívd fel, és nyugtattassad meg magad.
Ha banknál személyesen fizetted be, akkor ott kellett volna szólni az ügyintézőnek, hogy nincs meg az összes számjegy.
Lehet, hogy már rutinból jól írta neked.Vagy a visszaigazoló papíron is kevesebb a számjegy?
Szia!
Ha a akár csak egy számmal kevesebb van a számlaszámban, akkor nem fogadja el a rendszer. Itt szerintem az történhetett, hogy az ügyintéző/vagy a rendszer automatikusan kiegészítette a számot. Itt max az lehet a bibi, ha rosszul lett kiegészítve, és esetleg van olyan formátumú szám is a banknál...
Ezt a legegyszerűbben úgy tudod meg, ha felveszed a kapcsolatot azzal akinek befizetted a számlájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!