Mindenképp személyesen kell intézni az adatmódosítást vagy internetbankon keresztül is lehet?
Figyelt kérdés
A személyi igazolványom száma megváltozott, de internetbankon keresztül nem találtam módot az adatmódosításra (nem tudom, hogy egyáltalán van-e ilyen lehetőség). OTP bankos vagyok.2014. júl. 12. 22:34
1/4 anonim válasza:
Biztonsági okokból ilyesmit csak személyesen a bankban tudsz elintézni.
2/4 A kérdező kommentje:
Szokott lenni valamilyen határidő, hogy meddig kell bejelentenem az új adatomat?
2014. júl. 12. 23:40
3/4 anonim válasza:
Nincs ilyen. A személyi igazolványod akkor kell, ha olyan tranzakciót akarsz indítani (például pénzfelvétel bankfiókban), amihez kérik az igazolványod. Értelemszerűen ha legközelebb ilyesmire lesz szükséged, mielőtt felveheted a pénzt, el kell intézned az adatmódosítást. Bár most így őszintén szólva nekem az sem rémlik, hogy kértek volna igazolványszámot a számlanyitáskor. Igazolványt kértek, de hogy a számát leírták volna valahová... Egészen biztosan nem volt ilyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Pedig nekem rajta van a szerződésemen az személyi igazolványszámom, meg mondta is mindenki, hogy jelentsem be az adatváltozást.
Ugye nincs semmilyen határidő, hogy meddig kell bejelenteni az új adatot?
2014. júl. 13. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!