ZsuVeszprém kérdése:
OTP Bankból szeretnék felvenni a számlámról 1,5millió Ft-ot. Meg van adva napi limit (100 eFt). Be kell jelentenem előre? Mennyibe kerül ez nekem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 09:38
1/8 anonim válasza:
Symbol nem biztos hogy fel tudsz venni annyit ! De bemész jelzed es 3nap mulva mar kezedben lesz a kivant osszeg!
2/8 anonim válasza:
atmböl nem biztos hogy fel tudsz venni annyit ! De bemész jelzed es 3nap mulva mar kezedben lesz a kivant osszeg!
3/8 anonim válasza:
es tudtommal nem merul semmibe 2es voltam
4/8 anonim válasza:
A napi limit csak a kártyával való felvételre vonatkozik. A Bank pénztáránál bármekkora összeget felvehetsz. De 1 millió fölött általában előző nap be kell jelentened az igényedet.
5/8 anonim válasza:
A kp felvét díját pedig megnézheted a díjtáblázatban. Legalább a saját számlád költségeivel illik tisztában lenni.
6/8 anonim válasza:
1m fölött be kell jelenteni, de ha van a bankban annyi és ennyi tuti hogy van, akkor megkaphatod bejelentés nélkül is.
7/8 anonim válasza:
Ha nem atm-ből veszed fel durván 2%-os felvételi díj van a legtöbb helyen, ez esetedben kb. 30 000Ft
Én 1m-át vettem fel 19 990-be került, mocskos rabló banda...
8/8 anonim válasza:
Nem rabló banda, csak ennek ennyi az ára. Beleegyeztél, amikor a bankszámlát megnyitottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!