Szerintetek érdemes az OTP-nél Junior bankszámlát nyitni?
Ha elmúltál 18 éves, akkor nem kell szülő, te meg tudod nyitni. Személyi igazolvány és lakcímkártya kell.
(Megjegyzés: diákmunkához fog kelleni az adóazonosító jeled is. Ha még nincs adóigazolványod, amin ez a szám szerepel, akkor menj be a NAV-hoz.)
Ha csak arra kell, hogy arra jöjjön a fizetés és aztán felvedd, tökéletes. Az átutalás elég drága és a banki ügyintézők sem túl naprakészek bizonyos dolgokban (vagy szándékosan néznek néha hülyének, nem tudom). Legalábbis nekem ez a tapasztalatom az OTPről.
És ha neten csinálom,akkor kb. mennyi idő múlva vehetem át?
MEg szerintetek melyik bankárty lenne az ideális?
Nekem kb az igényléstől számított 10 munkanapon belül volt meg.
Kártyából én azt a "legegyszerűbbet" csináltattam, azt a fehér alapon narancssárgás mintásat. PayPass is van rajta, szóal nekem tökéletesen megfelel.
Az egyedüli amit nem szeretek az OTP-ben, azok az utalási díjak. Külső bankba 540 Ft, OTP-n belül nem tudom.
De ha utalni sem akarsz, csak boltban fizetni vele, meg felvenni róla a lóvét, akkor tökéletesen megfelel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!