20 éves vagyok, adnak a Cetelemnél nekem most bármilyen hitelt is? Vagy ennél is úgy van, hogy 21 év alatt nem kapok?

Figyelt kérdés

2014. jún. 21. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
20 evesen adossagba verni magadat nem epp a legjobb otlet. Ha most nincs penzed valamire, kesobb mitol lesz? Gondolom se munkad, se gazdag amerikai nagybacsid nincs...
2014. jún. 21. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:

2 éve dolgozom, határozatlan idejü szerzödéssel. Az érdekelne, hogy kapok e 21 év alatt vagy sem.

Köszi a válaszod

2014. jún. 22. 09:19
 3/7 A kérdező kommentje:
valaki, akinek van tapasztalata ebben a temaban, az kerem irjon legyen szives. nagyon fontos lenne, koszonom szepen!
2014. jún. 22. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy annyi eszed sem volt, hogy a Cetelem weboldalan utananezz. igy aztan szepen ala fognak veled iratni minden sz*rt, aztan jossz vinnyogni, hogy viszik a kocsit-tevet.

[link]

2014. jún. 22. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon kedves vagy hogy ennyire aggodsz ertem. nem arra voltam kivancsi hogy mit gondolsz rolam kossz. egyebkent meg megneztem csak nem talaltam, ezert irtam ki a kerdest!
2014. jún. 22. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem fogsz kapni. 21 év alatt még a provident sem ad semmit.
2014. jún. 26. 08:11
 7/7 ladylatex válasza:
én 20 évesen vettem fel providentet, nem volt semmi akadálya. nem kértem az otthoni szolgáltatást, így alig van rajta kamat. most szeretnék cetelemmel telefont venni, mert hiába dolgozom egy éve, mellette tanulok is, sajnos nem tudok félre tenni 100 ezreket. hogy a kérdésedre válaszoljak, én elolvastam a hitel feltételeit (euronics oldalán néztem utána az áruhitelnek), 18 év a korhatár, úgyhogy gondolom más cetelem hiteleknél is ennyi
2014. júl. 15. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!