Ha sérülten kaptam a bankkártyát, lehet még használni vagy kérjek újat?
Ha sérülten küldték, akkor ingyen cserélik.
A másik meg az, hogy még ha nem is ingyen cserélnék, akkor is ki kellene cseréltetni, mivel így lehet, hogy beakad az ATM-ben valamibe és elnyeli.
Illetve elvileg sérült kártyát (ha ki van belőle törve egy darab, az komoly sérülés) nem is kellene elfogadni a boltban a pénztárosnak.
A boríték nem volt sérült? Mert ha igen, lehet, hogy valaki előtte kivette.
Szerintem bele is van írva, ha nem sértetlenül érkezik hozzád a kártyát tartalamzó boríték, jelezd a bank felé.
Amúgy melyik bank?
OTP Bank.
A borítékon nem láttam sérülést, a papíron is csak annyi volt, hogy a hátulján levő rubrikát írjam alá, ha mindent rendben találok. Ez esetben gondolom nincs minden rendben, és aláírás nélkül kell bevinnem, hogy cseréljék. Azt nem értem, hogy mielőtt kiküldik, miért nem nézik meg, hogy nem történt-e vele valami, mert ez első ránézésre észrevehető, ha valaki a kezébe fogja.
Mutatom, ez a gond vele: [link]
Hátulról van kitörve egy darab, pont a kocka másik oldalán, a kocka pedig átlátszik elől. Még csak a ragasztás sem szedhette le, mivel nem ott volt a levélhez nyomva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!