Mi a véleményetek a Bitcoin-ról?
Én már a kezdetektől fogva sejtettem, hogy egy hatalmas mutyi az egész és lám, igazam lett. Az egész egy lufi, soha se állt mögötte semmi érték. Ennyi erővel Kiss Pista is bevezethetne egy "valutát" amivel lehetne orrba-szájba kereskedni. Csak a média is felkapta az egészet, emiatt valóban sokan kezdtek el beszállni ebbe a piramisjátékba és mint a piramis játékok felfutó részében lenni szokott, néhány ember valóban nagyot szakított.
Természetesen azok jártak a legjobban, akik az egészet kitalálták, mert mint az alábbi cikkben is olvashatod, már az egésznek az alapjai is meg vannak bundázva (nem is értem, hogyan adhat valaki pénzt egy olyan rendszerbe, aminek a működése teljesen átláthatatlan, ráadásul az illetékesek névtelensége és felelősségrevonhatatlansága pedig garantált):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!