Angliában mennyibe kerül a számlavezetési díj egy VISA vagy MasterCard bankkártyával együtt?
Mindegyik kötekedik, és még szigorúbbak már. Kell NI szám a nyitáshoz vagy munka.
Bankszámla , visa kártya fentartási költsége, pénzkivét, utalás országon belül: ingyenes, kivéve a magán ATM-eket,de az is kiírja előre, hogy mennyi.
Viszont esetleg vannak olyan lehetőségek is, hogy szó nélkül nyitnak neked egy ilyen prepayes számlát, kapsz kártyát, pénzt tudsz felvenni vele, rámehet a fizetésed is stb. De ezek nem "igazi" bankok általában, de a célt kiszolgálja átmenetileg, de minden, még a pénz felvét is pénzbe kerül, van havi díja is, bezárási díja stb.
Előző voltam, nem probáltam még, de nézd meg:
Kettő account van neked a total access kell.
Olvasd el a terms and conditiont, abba vannak a díjak, meg milyen fajta account kell neked. Sok sikert!
Tudomásom szerint az NI szám csak azért kell, hogy a lakhatást igazold, azt nem nehéz megszerezni, egy telefonhívás az egész. Nyilván személyi igazolvánnyal rendelkezek és útlevéllel is.
Esetleg szoktak mostanság egyebet kérni?
Ami a NIN szamot illeti: felhivod a 0345 600 0643 szamot. Megmondod, hogy NIN szamot szeretnel kerni. Megkerdik a neved (betuzni kell a vezetek es keresztnevet is), megkerdik honnan vagy, elkerik az angliai cimedet es mobil szamodat es maris mondjakeked, hogy melyik Jobcentre Plus-ba kell menni es mikor, ill. azt, hogy mit kell magaddal vinned es lediktal neked egy reference number-t, amelyikkel a Jobcentre recepciojan kell majd jelentkezned.
A megadott idore odamesz, a reference numbert es a nevedet es, hogy NIN szamot akarsz, rairod egy nyomtatvanyra, amit adnak es varod, hogy mikor szolitanak. Amikor mar az ugyintezo asztalanal ulsz, elkeri az utleveledet, megkerdi dolgozol-e vagy meg nem, miert jottel Angliaba, ferjnel vagy-e. Alairod, o lefenymasolja az utleveledet, elkeri az angol cimedet es telefonszamodat es ennyi. 4-6 heten belul megkapod postan a megadott cimre.
En 2 hete voltam az interjun, szerencsem volt, mert azonnal a hivast koveto kovetkezo napra kaptam idopontot. Semmit nem kertek tolem az utlevelen kivul. Sem lakcim igazolast, sem gaz/villany szamlat. A NIN szam meg nem jott meg, arra sokat kell varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!