PayPal fiókomat aktiváltam a 4 jegyű kóddal. Ezt követően mit tegyek, hogy használni tudjam?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 19:17
1/11 anonim válasza:
Nypmd meg a PAY NOW gombot ha vásárolsz. Ennyit kell tenned, Feltéve, hogy a kártyádhoz tartozó számlán van fedezet a vásárlásra.
2/11 A kérdező kommentje:
Van fedezet, de az eBay valami limitről beszél... Alapértelmezettre van beállítva, magánszemélyként, ami 600 valahány ezer Ft...
2014. máj. 22. 19:27
3/11 anonim válasza:
És az neked kevés? :D
Akkor válts premier accountra. Nem kerül semmibe
4/11 A kérdező kommentje:
Nem nem kevés, csak valami limitet emleget az eBay, mint amit fentebb mondtam... Váltani? Azt hogy? :D
2014. máj. 22. 19:34
5/11 A kérdező kommentje:
Látom már! Eddig is így volt: Account Type: Premier
2014. máj. 22. 19:35
6/11 anonim válasza:
Paypal accountban van olyan hogy account type, ott kell átállítani personalról premierre. De nem szükséges szerintem
8/11 A kérdező kommentje:
De mi a rákot csináljak, hogy tudjak eBay-en vásárolníííí? Már a hajamat tépem, pedig nem vagyok szőke!!!
2014. máj. 22. 19:37
9/11 Hintalow válasza:
Mondjuk első körben leírhatnád, hogy pontosan mit tapasztalsz, milyen hibaüzenetet ír ki, meddig jutsz el.
Nem valószínű, hogy a paypal szlád tipusához van köze a problémádnak.
10/11 Bokipapa válasza:
Regisztrálnod kell egy bankkártyát a paypalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!