Most nyitottam egy PayPal számlát. Tudom azt személyesen aktiválni ha bemegyek az Unicredit Bankba?
Most nyitottam egy PayPal számlát.
Nekem az OTP-nél van folyószámlám (bankkártyával), de nincs netbankom (se interneten, se SMS-ben nem tudom követni a tranzakciókat, stb.)
Ezért hiába is kötném össze azt a PayPallal, a négyjegyű kódot nem tudnám megnézni netbankban.
Ebben az esetben hogy tudom aktiválni a PayPal számlámat?
Akkor gondolom a postai úton kapsz bankszámlakivonatot.
Azon rajta lesz az érvényesítő kód.
Ha ezt nem akarod megvárni, akkor célszerűbb az OTP-be bemenni és igényelni a netbankot.
Értem.
A PayPal-t csak azután tudom használni, ha beírtam a kért négyjegyű kódot?
Tehát hiába kötném össze az OTP-s kártyámmal/számlámmaé, a PayPal addig "inaktív" (nem tudom fizetésre használni), amíg be nem írom a kódot?
A Paypal-t már így is használható, csak hozzárendelt kártya nélkül a cím nem megerősített, ami akadály lehet rendelésnél. A kód a kártya hozzárendeléshez kell.
A bankban elég a kódot megkérdezni, nem kell róla papír.
De még mindig nem értem miért nem igényelt netbankot. Persze ha szeretsz bankfiókba járni...
Szóval a történet a következő:
Nem találód a kártya hátoldalán levő 4 jegyű számot! Ezért be szeretnél menni a bankba, hogy segítsenek róla leolvasni, mert ez számodra eget verően nehéz...
7. válaszoló!
A bankkártya hátoldalán lévő HÁROMjegyű számot megtalálom.
DE nekem most NEM az kell.
Tudod, ha paypallal összekötöm a nakkártyámat, akkor levon a számlámról X összeget ellenőrzésképpen. Majd annak a megjegyzés rovatában küldi el az azonosítót, amit be kell írnom, hogy hitelesítve legyen a paypal számlám.
Tehát ez egészen MÁS kód, buksikám!
Csak azt nem értem, ha nem vagy a kérdéssel tisztában, miért írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!