Mit lehetne ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy sürgősen szükségem lenne 120 ezer forintra.20 éves vagyok ,de csak diákmunkán vagyok kb egy hónapja. Az a gondom,hogy nagyon gyorsan pénzre lenne szükségem ( kollégium,telefonszámla stb.) ,de a szüleim is elég rossz helyzetben vannak.Csak jövőhónapban kapok fizetést,ami nekem késő. Diákhitel is ezzel kilőve.Honnan tudnék pénzt szerezni ? Bármilyen kölcsön,ami azonnal fizet? De gondolom diákmunkára nem adnak:S

2014. máj. 13. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmiképp se vegyél fel hitelt, mert azt vissza kell fizetni és gondolom te sem fogsz jobban állni, mint most. Ez a tartozás nem egy hónap alatt gyűlt öyok. Szerintem fizess ki, össze abban biztos, tehát eddig sem fizetted a kötelezettségeidet pofátlanul. Szóval szerintem fizess annyit amennyit tudsz, kérj bocsánatot és ígér meg, hogy ezután másként lesz és a fizetésed kézhezvétele után az lesz az első, hogy befizeted a kötelezettségeidet. Aztán kezdj el spórolni és teljesítsd amit ígértél.
2014. máj. 13. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
jobban állnék,mert dolgozom.amúgy nincs 120 ezer forintos tartozásom,de a szüleimnek is akarok segíteni,ezért lenne kb ennyi pénzre szükségem.
2014. máj. 13. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Hitelből akarsz a szüleidnek segíteni? Ember, nem néztél körbe gazdasági vonalon az elmúlt 5-6 évbe?
2014. máj. 13. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
a jelenlegi helyzetben bármilyen megoldás érdekel.nyilván akinek nincsenek ilyen problémái sosem fogják megérteni. nem ítélkező emberek kommentjét várom,hanem akik tudnánk valamilyen megoldást.
2014. máj. 13. 18:19
 5/5 anonim válasza:
Esetleg Tippmixxel próbálkozhatsz, viszont a szerencsejáték a bolondok adója...
2014. máj. 23. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!