Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » PayPal-os fizetésnél milyen...

PayPal-os fizetésnél milyen költségek vannak?

Figyelt kérdés
Biztos nagyon hülye kérdés, de sose jöttem még rá a válaszra. Ha PayPallal fizetek, milyen költségi vannak? Átutalásért kell fizetnem? Ha általában piti tételekben (1-2 dollár) vásárolok mondjuk ebayen, és közvetlenül a számlámról vonják le egyesével, akkor rosszabbul járok, mint ha egy nagyobb összeget rátöltök a PayPalos számlára és onnan fizetek? És sacc/kb milyen összegekre gondoljak? (Gondolom nem valami sok, mert az feltűnt volna az egyenlegben, de sajnos nem tudok lekövetni minden kis összeget és érdekelne. Ja és Budapest Bankos vagyok, ha számít.) Remélem értitek mit nem értek, előre is köszönöm a segítő válaszokat! :)

2014. máj. 9. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen díj. Esetleg abban érhet meglepetés, hogy az ebay kicsit más árfolyamot ír ki, mint a valós. A Paypal egyébként elég drágán váltja a valutát, kicsit jobban jársz, ha devizában terheled a kárryádat (ezt fizetésnél ki tudod választani).
2014. máj. 10. 12:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Ez akkor teljesen jó hír. :)

Az átváltásos részt tudom. Bár ilyen tételnél nem sok a különbség, de nagyobb összegeknél már tényleg jelentős tud lenni, érdemes figyelni. :)

2014. máj. 10. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!