2 motort szeretnék vásárolni a jövőben, hogyan működik ebben az esetben a hitel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jogsi megszerzés után szeretnék magamnak és barátnőmnek venni 1-1 kb 400ccm-s motort használtan, már vannak kiszemelt példányok, de még soha nem vettem járművet, így nem vagyok nagyon tisztába a hitelekkel. Tehát a 2 motor ára kb 1,2 millió ft lenne. Ha jól tudom van ilyen szabad felhasználású hitel, meg kimondottan olyan hitel, ami járművásárláskor van, bocsi ,de a szakszavakat nem tudom. Kérdés, hogy én vásárolhatok úgy, hogy egy hitelre mindkét motort? Vagy van valami hitel típus, ami a legkedvezőbb lenne? Az állandó fizum nettó 180ezer ft, de csak két hónapja vagyok a cégnél, persze én tudom, hogy hosszú távú, de ezt a bank nem nézi hátránynak? Az nem baj, ha sok évre el lehet tolni, az a jó, ha minél kisebb a havi részlet. Persze be megyek majd a bankokhoz is érdeklődni, de addig is szeretnék tisztába lenni ezekkel, még nyáron aktuális lenne. Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!2014. máj. 6. 23:18
1/2 anonim válasza:
'Az nem baj, ha sok évre el lehet tolni, az a jó, ha minél kisebb a havi részlet'
iskolapeldaja vagy annak, hogy kinek TILOS hitelt felvenni. nulla forinttal inditva (gyanitom nincs egy vasad sem, oneronek) mindjart ket nagyerteku motort venni kezdokent, hat ennel nagyobb ostobasagot nem tudsz elkovetni.
2/2 anonim válasza:
Így ne vegyél fel hitelt. Ha hosszú távú, akkor magasabb lesz a kamat is, na meg a motor már rég a roncstelepen lesz és te még mindig fizeted rá a törlesztőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!