Erstések: kaptatok már visszatérítést?
Tudom, hogy a határidőt kitolták 05.31-ig, de egy mai index-es cikkben megint sorra veszik a bankokat, és az Ersténél 04.30-as dátum szerepel. Kapott már vki vmit?
Olvastam átlagosan 1000 Ft-os visszatérítésről is, de átlag 30 ezerről is. Tudom, hogy ezt előre nem lehet tudni, de most, hogy újra láttam a 04.30-as dátumot, azért vagyok kíváncsi, hogy vki kapott-e már visszatérítést, mert ha igen, akkor lehet, h én nem is kapok, ill. a párom, és nem mindegy, hogy 0 vagy mondjuk 60 ezer Ft-ot kapunk.
Bocsi, hogy visszakérdezek, de mi egyáltalán ez a dolog?
Én Erstés vagyok, de lövésem sincs miről akarsz tudni.
Az elmúlt kb. 2 évben a bankok jogosulatlanul számítottak fel plusz díjaka, vagy növeltek már meglévő díjakat, amelyeket a Magyar Nemzeti Bank döntése alapján most egy összegben vissza kell fizetniük az ügyfeleiknek.
kaptam kb 1300Ft -ot.
2014.04.29-én
Sokszorosával rövidít meg az ERSTE bank, most meg idedobják ezt a nevetséges összeget. Az ERSTE sajnos az egyik leggagyibb bank lett, alkalmazottai szerencsétlenek, félretájékoztatnak, önállótlanok és pofátlanok.
Akinek van egy csepp esze, nem megy az ERSTE bankhoz, sok év után az elmúlt 1 évben csak rossz tapasztalatom van velük, igénytelen és hozzá nem értő alkalmazottakkal.
Nem tudom mi történt velük, az egyik legrosszabb bank lett az utóbbi időben. :(
mai cikk az origo-n:
"valahogy ezekről a tételekről azoknak sem jött SMS, akik egyébként az összes utalásukról szoktak üzenetet kapni"
beléptem e-bankba, és van egy 245 ft-os jóváírásom......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!