Van olyan akinek chf hitelét nyolc éve fizeti és több a chf tartozása, mint amit felvett?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 14:45
2/7 anonim válasza:
Jelen, igaz még csak hét éve fizetem.
3/7 anonim válasza:
Ez amúgy egy 30-35 évre felvett hitelnél tök normális, előbb a kamatot fizeted, majd a tőkét.
4/7 anonim válasza:
chf tartozásod nem lehet több, valami tőkét már biztosan fizettél
hogy forintba átszámítva mégis rosszabbul állsz, annak az az oka, hogy a CHFHUF árfolyam elmozdult, és mi sajnos a kukac rosszabbik végén állunk
mint mindig eddig a világtörénelemben
5/7 anonim válasza:
Tesómék házvásárlásra 10 milliót vettek fel, 6 éve fizetik, most az összes tartozásuk 15 millió. Még kb.28 évig fizetni is fogják, ha bele nem rokkannak.
6/7 anonim válasza:
Szintén zenész. 10 éve fizetem még 7 van hátra. 4 millát vettem fel, most 5,3 -al tartozom, viszont a törlesztőm felemelkedett a duplájára. A lakás jeleneleg kb. 4-et ér az ingatlancsökkenés miatt. Jó nagy bukta az egész.
7/7 anonim válasza:
#4. azért ezt a világtörténelemre fogni kicsit erős... Furcsamód mi nem akartunk trükközni chf hitellel. A forinthitel törlesztője érdekes módon nem mozdult sehova. Igazából az a gáz, hogy a gyakorikérdések.hu-n ilyen okosakat tudtok kérdezni, de annak utánajárni, hogy hogyan működik a hitel, vagy mik a kockázatok, annak már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!