Hogyan kell webkártya számláról másik számlára utalni?
OTP webKÁRTYÁM van. Erről szeretnék a másik kártyámra utalni pénzt, de nem tudok.
Amiket próbáltam:
-bementem a bankba azt mondták csak én tudok netbankon keresztül utalni ők nem tehetik meg nekem
-próbáltam kiválasztani a számlát, de amikor utalni akarok (belföldi forint, vagy számlák közötti utalásnál) akkor csak az egyik számlámat választhatom ki (ami nem a webkártya)
-próbáltam belépni a webkártyám számlaszámával a bankba de nem tudtam (azt írta a számlaszám formátuma nem megfelelő)
Lehet egyáltalán visszautalni a pénzt a webkártyáról a másik kártyámra?
Neten akartam vásárolni vele paypallal de az meg azért nem jó mert az eladónak nincs paypal acoountja. Valami megoldás?
Ez nem átutalás, hanem átvezetés, teljesen más menüpont.
1. Belépsz a direkt felületre
2. A (bal) oldalsó menüben lenyitod az "UTALÁSOK" fület
3. Kiválasztod a "7*24 órás, OTP bankkártyák közötti azonnali átutalás" menüpontot
4. Az átutalás összegéhez értelemszerűen beírod, hogy mennyit szeretnél a webkártyára utalni
5. A "Terhelendő kártyaszámnál" kiválasztod a rendes számládhoz kapcsolódó kártyádat
6. A "Kedvezményezett bankkártya számához" beírod a webkártya számát (itt tudod megnézni: Bankszámlák > Betéti kártyák, hitelkártyák > WebKÁRTYA adatok)
7. Rákattintasz az ELKÜLD gombra
8. Megkapod a mobil aláírós SMS-ben a kódot
9. Beírod a felkínált mezőbe és kész is. A pénz azonnal megjelenik a webkártya számlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!