Ha a fundamentás megtakarításunkhoz a kölcsönt hamarabb fel szeretnénk venni (6 év után) van valami "következmény"? 10 évesre kötöttük. Akkor azt mondták egyszer bármilyen módosításra lehetőség van.
a 2/11-el kapcsolatban:
Ha 6.évben fel akarjuk venni a fundit,akkor ugye áthidaló kölcsönt veszünk fel (5,9%),utána még fizetnünk kell a megtakarítást is még 4 évig? plusz ugye a hitelt?
:)
Megtakarítási időszakon belül kapsz állami támogatást!
Hitelen belül fogod fizetni a megtakarírást, ha korábban igényeled a lejáratnál.
te figyu már!
Hol a személyi bankárod, aki válaszolna a kérdéseidre?
Vele kéne ezt megbeszélnek, mert így és itt nem lehet érdemben konkrét válaszokat adni!
Csak ha ismerjük a hátterét az egésznek!
Azt meg nehéz interneten keresztül leszűrni!
Általánosságban sok mindenre lehet választ adni, de az a te konkrét esetedre nem biztos, hogy igaz lesz!
Személyi bankár az lenne,akivel megkötöttem anno? Ő már nem dolgozik abban a bankban.
Másik válaszoló:
Köszönöm,igen erre gondoltam ("amikor azt mondtad, hogy korábban szeretnél a pénzhez jutni, azt úgy gondoltad, hogy a szerződéses összeg mértéke ne változzon? Mert ebben az esetben csak az áthidaló kölcsönnel működik a dolog.")
Hálás vagyok a válaszodért. :-) Megvilágosodok lassan. :-)
Akkor a következő a teendőd:
Megynyitod a www.fundamenta.hu oldalt
Felhívod a call centerüket, és kérsz másik személyi bankárt!
Ő majd segít neked!
És nem tudom kinek kötekedés ez, de pl.egy ilyen fontos ügyben, mint a hiteligénylés, én pl.szeretek szakszerű segítséget kapni. itt nem lehet sem szakszerű tanácsot adni, sem pedig azt kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!