Van 500. 000 Ft-om, szeretném befektetni. Mibe?
Nagyon fiatal vagyok még,nincs is keresetem. Ezt a pénzt is csak gyűjtöttem. Gondoltam,hogy valutába fogom befektetni,csak az a baj,hogy jelenleg a forint például nagyon gyenge.
Szóval,mibe fektessem be? Szeretnék értelmes,rendes válaszokat kérni,döntéseteket indokoljátok is meg,nagyon szépen köszönöm.
Attól függ, hogy milyen időtávban gondolkodol, és mennyire fontos a likviditás (házzáférhetőség).
És hogy mennyire szeretnéd minimalizálni a veszteség lehetőségét (én például nem is értem, miért ne vállalna bárki akár olyan 50% körüli lehetséges veszteséget is, ha egyébként jónak látszik a befektetés, sok ember viszont tőkegaranciát akar, és még úgy is aggódik, nehogy valami óriási csődhullám elvigye a kis pénzét).
"én például nem is értem, miért ne vállalna bárki akár olyan 50% körüli lehetséges veszteséget is, ha egyébként jónak látszik a befektetés"---a két dolog eléggé ellentmondásosnak tűnik!Jónak látszik, de a bukás garantált! Ebbe vajon miért nem akarnak belépni?
Fele pénzedet kockáztatni szerintem te is csak nagyon nagy hozam reményében kockáztatnád és nem pl 5%-ért. Ami viszont 100% vagy még többet ígér = piramis, vagy sima átbaszás, esetleg mindkettő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!